Bevolkingsregisters

Subcategorieën

• Categorie Burgerlijke stand (mormonen) van Groot-Gooik Burgerlijke stand (mormonen) van Groot-Gooik

Momenteel bevat ons digitaal archief 112 registers van de Burgerlijke Stand van Groot-Gooik met hierin 48.778 doorbladerbare pagina's. Deze boeken en pagina's werden in verschillende fasen ingescand door leden van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (mormonen) uit Salt Lake City (USA).

• Categorie Burgerlijke stand van Oost-Vlaanderen Burgerlijke stand van Oost-Vlaanderen

Momenteel bevat ons digitaal archief 130 registers van de Burgerlijke Stand van Oost-Vlaanderen met hierin 33.357 doorbladerbare pagina's. Deze boeken en pagina's werden in verschillende fasen ingescand door leden van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (mormonen) uit Salt Lake City (USA).

• Categorie Burgerlijke stand van Vlaams-Brabant Burgerlijke stand van Vlaams-Brabant

Momenteel bevat ons digitaal archief 1.344 registers van de Burgerlijke Stand van Oost-Vlaanderen met hierin 233.200 doorbladerbare pagina's. Deze boeken en pagina's werden in verschillende fasen ingescand door leden van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (mormonen) uit Salt Lake City (USA).

• Categorie Parochieregisters van Groot-Gooik Parochieregisters van Groot-Gooik

Momenteel bevat ons digitaal archief 122 parochieregisters van Groot-Gooik met hierin 11.465 doorbladerbare pagina's.

• Categorie Parochieregisters van omliggende parochies Parochieregisters van omliggende parochies

Momenteel bevat ons digitaal archief 74 parochieregisters van Groot-Gooik met hierin 7.251 doorbladerbare pagina's.

Uitgebreide statistieken

• Aantal paginahits: 27.335.288