Pajottenland en Zennevallei

Pajottenland en Zennevallei is één en al verscheidenheid: elke gemeente met een eigen verhaal en achtergrond, in een uitgestrekt gebied op een boogscheut van de Belgische en Europese hoofdstad, verstedelijkt en landelijk, flirtend met de taal- en provinciegrens en doorsneden door één van de drukste autosnelwegen maar ook door de meest rustige fiets- en wandelpaden. Dat is jouw regio, uniek en met zo veel te beleven! PenZine, wil graag aan het stuur zitten om jou al het moois in de regio te laten ontdekken.

De streekidentiteit die ons verbindt, is de brandstof. Bibliotheken, gemeenten en cultuurcentra hebben een boeiend vrijetijdsaanbod in de knalpot zitten. Achterop nemen erfgoed, cultuur en landschap plaats. Wat mag je verwachten? Artikels die boeien, streekgeheimen die onthuld worden, nieuwe invalshoeken, authentieke streekbewoners en tips en trics om het seizoen door te komen. Bovendien bevat elke PenZine een uitneembare activiteitenkalender met het meest interessante vrijetijdsaanbod in de regio.

PenZine verschijnt 3 keer per jaar in 20.000 exemplaren. Het belevingsmagazine kan je gratis meenemen op 350 verdeelpunten in de regio: bibliotheken, gemeentehuizen, culturele centra, toerismekantoren en buurtwinkels. Je kan het magazine ook gratis bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Een digitale versie is weldra op deze pagina beschikbaar.

PenZine, Pajottenland en Zennevallei magazine is een initiatief van Pajottenland Plus en de Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, Toerisme Pajottenland & Zennevallei en Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, Pupil  ism met de 17 gemeenten van de regio.

Uitgebreide statistieken

  • Aantal paginahits: 30.381.281
  • Aantal bestanden: 1.466.713
  • Ontsloten informatie: 619.614 Mbyte
  • Aantal databankvelden: 11.075.625

Zoeken

Back to Top