“We zullen toch moeten opletten”, zegt Bachar, die met een stevig afgeslankte kern richting Jette trekt. “Ik beschik nog over vijf min of meer fitte basisspelers. Als ik zo eens rondom me heen kijk, en dan bedoel ik niet alleen binnen het futsal, dan stel ik vast dat het bij heel wat ploegen in heel wat sporten dezer dagen behelpen is. Dat heeft dan niet alleen met corona­besmettingen en quarantaines te maken, maar zeker ook door veel geblesseerde spelers. Anderhalf jaar zonder competitiesport wreekt zich. Ik ben tevreden dat de winterstop eraan komt, zodat de geblesseerde spelers kunnen herstellen en ook de andere spelers de nodige rust krijgen. Veel langer had dit niet moeten duren.“

Ondanks die zorgen moet FT Antwerpen vanavond nog één keer aan de bak. “We moeten nog één keer alles geven en de drie punten pakken. Dat zou een mooi einde zijn van deze heenronde. Bij winst staan we netjes tweede achter het ongeslagen Halle-Gooik en kunnen we terugblikken op een meer dan geslaagde heenronde, met maar één misstap op Borgloon.”

Om zijn ploeg vanavond over de streep te trekken, rekent Bachar opnieuw op zijn resterende basisspelers, aangevuld met een viertal jongeren van de beloften.

“Die jonge gasten hebben het de voorbije weken goed gedaan en krijgen dan ook het volste vertrouwen. Ze moeten voorafgaand aan onze wedstrijd nog wel de topper bij de beloften afhaspelen. Ik hoop dat ze nadien nog fit genoeg zijn.” (mabe)

Uitgebreide statistieken

  • Aantal paginahits: 43.686.939
  • Aantal bestanden: 1.524.054
  • Ontsloten informatie: 758.178 Mbyte
  • Aantal databankvelden: 13.378.791

Zoeken

Back to Top