Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Gooik -beheerder van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen- is op zoek naar een nieuwe huurder/conciërge voor de conciërgewoning die zich boven de sporthal bevindt. Het modern appartement met 2 slaapkamers is meteen beschikbaar. De huurder zal ook enkele conciërgetaken op en rond de sportsite op zich moeten nemen.

Geïnteresseerden kunnen een plaatsbezoek aanvragen via walter.tielemans@gooik.be. De minimumvergoeding voor de huur van de conciërgewoning bedraagt 500 euro per maand. De huur zal worden toegewezen aan de hoogste bieder. De biedingen moeten onder gesloten omslag gebeuren ten laatste op 22 december om 10 uur. Biedingen die worden uitgebracht onder de minimumprijs -vastgesteld en uitgelegd bij plaatsbezoek- worden niet aanvaard.

De opening van de biedingen op 22 december door het college is publiek toegankelijk voor kandidaat-huurders. Wanneer na het openen van de biedingen blijkt dat meerdere kandidaat-huurders een zelfde hoogste prijs geboden hebben, zal tussen deze kandidaat-huurders een loting plaatsvinden.

De volledige informatie over hoe je kan bieden, kan je vinden op de website van de gemeente Gooik.

(AGG)

Uitgebreide statistieken

  • Aantal paginahits: 43.724.340
  • Aantal bestanden: 1.524.054
  • Ontsloten informatie: 758.178 Mbyte
  • Aantal databankvelden: 13.378.791

Zoeken

Back to Top