Chiro Kester

We zijn enorm fier dat we dit boek mogen uitgeven, als Heemkundige Kring van Gooik. Ook al is de auteur Jef er niet meer, toch zit zijn ‘geest’ in dit boek verwerkt. We hebben net op tijd zijn richtlijnen meegekregen en zijn er mee aan de slag gegaan. Dank, Jef, voor je inspiratie, voor je positieve uitstraling, voor je werkkracht, om dit laatste werk van jou, toch nog mee ‘af te werken’!

En Jef heeft het gedaan: niet alleen heeft hij de chiro mee gemaakt, hij heeft door zijn boek ook voor altijd die chiro vastgelegd. Zovele honderden jonge – en ondertussen minder jonge – mensen hebben een prachtige tijd beleefd in hun Kesterse chiro en nu kunnen ze, dankzij dit boek, daar nog eens rustig op terugblikken. De verhalen zijn er, vooral die van de verschillende bivakken; de foto’s zijn er, waarop je de jonge mensen van in de jaren 1970 ziet, die enthousiast aan het avontuur beginnen. Maar ook de jongste generatie van de 21ste eeuw zie je verschijnen en ook zij tonen hun enthousiasme. En dit blijft voor altijd bestaan, dankzij het werk van Jef!

Geniet van dit boek, geniet van de geschiedenis van de chiro van Kester, en vooral: denk aan Jef Van Nimmen, de ‘vader’ van dit alles!

 

DOORZOEK ONS GELUIDSARCHIEF

Met 690 liedjesteksten en -boeken

GELUIDSARCHIEF

LIEDJESBOEKEN

DOORZOEK ONS QUIZARCHIEF

Met bijna 2.000 quizvragen en antwoorden

QUIZVRAGEN

QUIZUITSLAGEN

Nog geen lid van onze Kring?

Lid van de Heemkundige Kring worden kan je voor slechts € 25,00

 

IK WIL NU LID WORDEN

 PERSBOEK 2023 is klaar!

Heb je graag een persboek met hierin alle persartikels over Gooik?

Dat kan voor slechts € 20,00 (lid)

IK BESTEL NU EEN PERSBOEK

Uitgebreide statistieken

  • Aantal paginahits: 47.125.159
  • Aantal bestanden: 1.524.054
  • Ontsloten informatie: 758.178 Mbyte
  • Aantal databankvelden: 13.378.791

Zoeken

Back to Top