Het masterplan moet de noden, ruimtelijke mogelijkheden en prioriteiten voor de buitensportinfrastructuur in de gemeente in kaart brengen. Zo worden knopen doorgehakt wat de mogelijkheden betreft aan Laekelinde en ook voor andere locaties wordt een beleidsvisie uitgewerkt. Er zal voor Laekelinde ook apart een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) worden opgesteld. Lees ook

“In 2007 werd het BPA Laekelinde goedgekeurd voor de sport- en jeugdinfrastructuur langs de Lotstraat”, legt schepen van Ruimtelijke Ordening Bart Keymolen (CD&V) uit. “We stellen vast dat de noden van toen niet meer die van nu zijn. We willen in het plan dan ook een aantal aanpassingen en uitbreidingen doorvoeren. Op die manier zal er bijvoorbeeld een zone voorzien worden waar een skatepark zal komen.” De gemeenteraad keurde alvast het bestek goed voor de opmaak van het masterplan voor de buitensportinfrastructuur en het ruimtelijk uitvoeringsplan voor Laekelinde.

LEES OOK

Tommy (20) en Ax´ l (27) zorgen voor skatecommunity in Gooik: “We willen van het bestaande skatepark een vaste waarde maken voor jongeren”

Bijna 900.000 euro Vlaams geld voor bouw van nieuwe sporthal Zuun

Sint-Pieters-Leeuw past investeringen in meerjarenplan aan: amper invloed op financieel evenwicht

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!

Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang

Uitgebreide statistieken

  • Aantal paginahits: 44.321.681
  • Aantal bestanden: 1.524.054
  • Ontsloten informatie: 758.178 Mbyte
  • Aantal databankvelden: 13.378.791

Zoeken

Back to Top