Topo-Immo, deel van de Hubr-groep, en Vincent De Schepper hebben het vastgoedkantoor L&S Vastgoed overgenomen in een belangrijke stap die het vastgoedlandschap opnieuw zal vormgeven. Voor Topo-Immo, met filialen in Denderhoutem en Liedekerke, betekent dit een strategische uitbreiding van haar vastgoedportefeuille in het Pajottenland en Brussel.

Pieter Muylaert, oprichter van Topo-Immo en co-founder van Hubr, kijkt vol enthousiasme uit naar de toekomst: “We zijn verheugd om L&S Vastgoed te verwelkomen in de Topo-Immo familie. Deze stap sluit naadloos aan bij onze visie van groei en innovatie in de vastgoedsector. De reputatie van L&S Vastgoed op het gebied van kwaliteit en authenticiteit sluit perfect aan bij die van ons en we kijken ernaar uit om samen nog meer waarde te leveren aan onze klanten.”

Klanten van beide ondernemingen kunnen een uitgebreid dienstenpakket verwachten, zoals bijvoorbeeld landmeetactiviteiten, evenals toegang tot een meer uitgebreide en gediversifieerde vastgoedportefeuille. Met de introductie van de HUBR-applicatie zullen zij ook digitaal ondersteund worden en steeds up-to-date zijn over hun vastgoeddossier.

Joris Lenssens, voormalige zaakvoerder van L&S Vastgoed, toonde zich optimistisch over de overname: "Het bundelen van de krachten met Topo-Immo betekent een nieuw en uitdagend hoofdstuk voor L&S Vastgoed. Onder het motto ‘Het huis van vertrouwen’ hebben wij zestien jaar lang onze klanten steeds een persoonlijke aanpak van A tot Z gegeven. Ik ben ervan overtuigd dat dit in de toekomst onder Topo-Immo nog steeds zo zal zijn.”

Het dagelijks bestuur van L&S Vastgoed wordt door Joris Lenssens overgedragen aan Vincent De Schepper, geen onbekende bij het kantoor: “Ik ben 6 jaar bij L&S Vastgoed actief geweest als BIV-makelaar op de regio en heb het kantoor steeds een warm hart toegedragen. Als vastgoedmakelaar ben je een vertrouwenspersoon voor de klanten. Daarom staat een kwalitatieve service en klantentevredenheid voor mij steeds op de eerste plaats. Deze waarden lopen volledig gelijk met deze van Topo-Immo & L&S Vastgoed, waardoor de samensmelting van deze twee kantoren dan ook een logische stap is. Ik heb alvast zin om er samen met mijn team volledig tegenaan te gaan!”

Uitgebreide statistieken

  • Aantal paginahits: 44.186.059
  • Aantal bestanden: 1.524.054
  • Ontsloten informatie: 758.178 Mbyte
  • Aantal databankvelden: 13.378.791

Zoeken

Back to Top